37 ruim opgezette woningen bij u om de hoek.

Delftse Hof is ruim van opzet, overzichtelijk, groen en kindvriendelijk. De ligging van Delftse Hof in het weidse Emmense landschap is prachtig en op slechts 10 minuten lopen ligt het Noordbargerbos. Delftse Hof wordt ontsloten door de Guldenroedetuin, Majoraantuin en Hondsdraftuin. De vrijstaande en twee-onder-een-kap bungalows zijn gemoedelijk gesitueerd rondom de Majoraantuin.

Voorzieningen

In de wijk Delftlanden bevinden zich twee basisscholen, een openbare bassischool en een christelijke basisschool. Onder hetzelfde dak van deze multifunctionele accommodatie bevinden zich ook de crèche en buitenschoolse opvang. De multifunctionele accommodatie is gevestigd naast het informatiecentrum Delftlanden, in het hart van de wijk. Op onderstaande afbeeldingen zijn het uitzicht van Delftse Hof en de fietsbrug Delftlanden te zien. De fietsbrug zorgt voor de verbinding tussen Delftlanden en het Noordbargerbos en vormt de meest logische route naar het centrum.

Recreatie

Het groen van het Noordbargerbos loopt door tot in de wijk, dus prachtig wandelen gegarandeerd. In alle jaargetijden is het genieten in recreatiegebied Grote Rietplas, op slechts een kwartiertje fietsen van Delftse Hof. Naast zwemmen, varen en watersporten beoefenen kun je hier heerlijk fietsen, wandelen en zijn er voldoende speelvoorzieningen voor de kinderen.

Dagelijkse boodschappen

Voor uw dagelijkse boodschappen kunt u terecht bij de winkelcentra in de naastgelegen wijken Rietlanden en Bargeres. Hier bevinden zich onder meer een supermarkt, drogist, kapper, bakker, groenteboer, slijterij en bloemist. Vlakbij het winkelcentrum in Bargeres loopt het Oranjekanaal. Hier staat het 10 meter hoge kunstwerk ‘Ontmoeting op het Water’.

Centrum van Emmen

Het gezellige centrum van Emmen heeft veel te bieden. In het centrum bevinden zich verschillende culturele hotspots, voldoende horecagelegenheden, winkels en Wildlands Adventure Zoo Emmen. Elke vrijdag is marktdag op het Marktplein. Binnen 10 minuten staat u met uw fiets in hartje centrum.

Bereikbaarheid

Delftlanden ligt ten zuidwesten van het centrum van Emmen en zeer gunstig ten opzichte van de N34, A37 en A28. Ten zuiden van de wijk ligt het station Emmen Zuid, waar zowel de sneltrein als stoptrein stopt.

Geïnteresseerd? Schrijf u in!
  • Vrijstaande woning met langskap
  • Twee-onder-een-kapwoning met timpaan
  • Vrijstaande woning met dwarskap
  • Vrijstaande bungalow
  • Twee-onder-een-kapwoning
  • Twee-onder-een-kap bungalow

Contact Ten Wolde Makelaars

Heeft u vragen?
Dan kunt u altijd contact opnemen met de makelaar.

Telefoon

Adres

Houtsnip 22
7827 KG Emmen

Social